Centro di Luce: ander licht op genieten


Het leven: daar moet je zoveel mogelijk van genieten. En de kunst van het genieten, die kun je leren. Onder meer door oog te hebben voor het moois om je heen. Een kennismaking met het Centro Di Luce van Lumio kan je daar een handje bij helpen.

’’Want genieten: daar krijg je nooit genoeg van.’’

Vanuit onze passie voor licht, schaduw en schoonheid willen we daar een steentje aan bijdragen. Pretlichtjes aanbrengen in de ogen van mensen. Verrassen en soms totaal nieuwe, onverwachte paden inslaan met onze lichtoplossingen. Mensen inspireren en faciliteren om zoveel mogelijk te genieten van de mooie dingen om hen heen.

Centro di Luce

Bij je bezoek aan ons Centro di Luce draait alles om jouw kijk op het leven, jouw woon- of werkomgeving, of de sfeer en presentatie van jouw merk. Hoe kan Lumio ervoor zorgen dat je hier nog meer van gaat genieten? Want: Life Is Delightful.

In onze lichtbelevingsruimte laten we je zien wat licht écht is en welk effect dat heeft op hoe we de wereld om ons heen zien. Je ervaart de werking van licht in architectuur en design. We demonstreren hoe schoonheid wint aan grootsheid door details achterwege te laten.

Laat je inspireren

Een uitstapje naar ons Centro di Luce staat garant voor bijzondere belevingen. Ik nodig je daarom van harte uit om inspiratie te komen opdoen. Een afspraak maken kan via w.tijhuis@lumio.nl.

Wilfred Tijhuis,

Lichtexpert

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor