Onze uitdaging

Het onderliggende karakter van woningen, gebouwen en interieurs versterken. Prettige associaties oproepen met licht en schaduw. In gewone woorden: mensen volop laten genieten van hun omgeving. Van de mooie dingen in het leven.

Daarom zorgen we er óók voor dat we de mensen voor en met wie we werken de aandacht geven die ze verdienen. Het begrip. De service. De opmerkzaamheid. Die zorg voor een goed gevoel kun je niet vastleggen in een contract. Dat dóen we gewoon.

Zo brengen we licht, schaduw en schoonheid voor je samen

Inspiratie

Stap binnen in ons Centro di Luce en merk wat er gebeurt als architectuur, design, licht en schaduw hun potentie bundelen.

Design

We schilderen het karakter, de accenten en de schoonheid van je project in klinkende composities van licht en schaduw.

Uitvoering

De uitvoering van onze projecten is in handen van onze eigen specialisten: technisch en organisatorisch de hoogste garantie.

Genot

Onze lichtpunten hebben namen als aandacht, begrip, service, vooruitdenken. Zodat jij nog meer ruimte hebt om te genieten.

DESIGN: DE VERBINDENDE FACTOR

Lumio werkt voor - en nauw samen met - particulieren, ondernemers, architecten, interieurontwerpers en vastgoedeigenaren. We ontleden de architectuur van de objecten. De ideeën daarachter. De doelen. Op zoek naar verrukking. Want dat is óns doel: pretlichtjes aanbrengen in de ogen van onze klanten.

Onze lichtarchitecten brengen een achtergrond mee van techniek, architectuur, kunst, toewijding en avontuur. Die bagage is geen overbodige luxe. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat licht en schaduw het eigen karakter van je woning of gebouw mooi en subtiel accentueren.

 

Doortastende uitvoering

Lumio brandt op een mengsel van creativiteit, betrokkenheid en daadkracht. We zijn nieuwsgierig, realistisch en stropen onze mouwen op zodra de lichtplannen hun beslag moeten krijgen. De uitvoering daarvan is in handen van onze eigen ervaren monteurs. Zo waarborgen we een waterdichte en vloeiende overgang tussen plannen en planning. Ontwerp en uitvoering. Droom en techniek. We verzorgen alles om onze belofte waar te maken en onze projecten tot in de puntjes op te leveren.

wat kunnen we voor je betekenen?

Een goed gesprek is zó geregeld en verplicht je tot niets.

Mail ons je gegevens en bericht en we kijken graag eens samen naar de mogelijkheden en eyeopeners voor jouw project.

De laatste ontwikkelingen, innovaties en projecten

CHECK ONZE BLOG

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor