E-INSTALLATIE

Bij Lumio houden we van duidelijkheid. Zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. Daarom: de E van E-installatie staat voor elektriciteit. Met de veelgebruikte term E-installatie bedoelen we dus elektrotechniek: alles wat te maken heeft met je elektrische installatie(s). Van de componenten in je meterkast tot onder meer kabels, leidingen, schakelaars en wandcontactdozen.    

Slimme drie-eenheid

Als specialist in verlichting, domotica en beveiliging is het logisch dat Lumio ook het aanleggen, uitbreiden of renoveren van je E-installatie beheerst. Verlichting werkt immers niet zonder elektriciteit. Domotica en beveiliging evenmin. Sterker nog: ga je voor écht comfortabel en duurzaam? Dan zijn verlichting, domotica en beveiliging een slimme drie-eenheid.

Laat daarom een integraal E-plan maken. Bij voorkeur door de specialist die alle in en outs kent van je verlichting, domotica en beveiliging. Precies: Lumio.

kop1-lumio-electra

VRAAG HET INSPIRATIEBOEK GRATIS AAN

Inspiratie opdoen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij sturen het inspiratieboek zo snel mogelijk naar je toe.

E-plan-lumio-nijverdal

Een goed E-plan

Een E-plan van Lumio voorkomt aanpassingen achteraf. Met al het bijbehorende frees- en misschien zelfs breekwerk. Een goed E-plan (zoals Lumio dat opstelt) houdt rekening met mogelijke aanpassingen en uitbreidingen in de toekomst. Zodat die vlot, efficiënt en zonder hinder en rommel zijn uit te voeren.   

Life is electrifying!

Life is delightful. Lumio laat je graag zoveel mogelijk van het leven genieten. Daarbij hoort ook met een prima functionerende E-installatie. Aangelegd door onze vakkundige e-technici. Veilig. Robuust. Betrouwbaar. Onderhoudsvriendelijk. Energiezuinig. Makkelijk te bedienen uiteraard. En niet te vergeten: met een scherp oog voor esthetica.

Het meeste van je E-installatie verdwijnt achter de deuren van je technische ruimte. Of achter strak stucwerk. Dat wat wél zichtbaar is, mag ook gezien worden. Zoals stijlvolle contactdozen en schakelaars. Kaarsrechte leidingen. Slim gepositioneerd. Strak gemonteerd. Electrifying: by Lumio!

life-is-delightful
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor