There is nothing to show here!
Slider with alias slider-1 not found.

WIJ ZIJN

LUMIO

We ziin dé lichtarchitect en -installateur voor particulieren en ondernemingen die op waarde schatten wat licht kan bijdragen aan de kwaliteit van wonen en leven, het imago van merken en de commerciële doelen van ondernemingen.

 

We helpen deze klanten hun ambities waar te maken door duurzame, intelligente en state-of-the-art oplossingen voor hen te ontwerpen, realiseren, monitoren en onderhouden.

Lumio_02-12-2021_22 kopie kopiëren

ONZE

UITDAGING

Het onderliggende karakter van woningen, gebouwen en interieurs versterken. Prettige associaties oproepen met licht en schaduw. In gewone woorden: mensen volop laten genieten van hun omgeving. Van de mooie dingen in het leven.

Daarom zorgen we er óók voor dat we de mensen voor en met wie we werken de aandacht geven die ze verdienen. Het begrip. De service. De opmerkzaamheid. Die zorg voor een goed gevoel kun je niet vastleggen in een contract. Dat dóen we gewoon.

PRETLICHTJES

AANBRENGEN
IN DE OGEN:
DAT IS WAT
WE DOEN.

Zo brengen we licht, schaduw en schoonheid voor je samen

Inspiratie

Stap binnen in ons Centro di Luce en merk wat er gebeurt als architectuur, design, licht en schaduw hun potentie bundelen.

Design

We schilderen het karakter, de accenten en de schoonheid van je project in klinkende composities van licht en schaduw.

Uitvoering

De uitvoering van onze projecten is in handen van onze eigen specialisten: technisch en organisatorisch de hoogste garantie.

Genot

Onze lichtpunten hebben namen als aandacht, begrip, service, vooruitdenken. Zodat jij nog meer ruimte hebt om te genieten.

DE

VERBINDENDE

FACTOR

Lumio werkt voor – en nauw samen – met particulieren, ondernemers, architecten, interieurontwerpers en vastgoed-eigenaren. We ontloeden de architectuur van de opjecten. De ideeën daarachter. De doelen. Op zoek naar verrukking. Want dat is óns doel: pretlichtlichtjes aanbrengen in de ogen van onze klanten.

Onze lichtarchitecten brengen een achtergrond mee van techniek, architectuur, kunst, toewijd9ing en avontuur. Die bagage is geen overbodige luxe. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat licht en schaduw het eigen karakter van je woning of gebouw mooi en subtiel accentueren.

Termostaat 1024 x 1024px
Uitvoering 1024x1024px

DOORTASTENDE

UITVOERING

Lumio brandt op een mengsel van creativiteit, betrokkenheid en daadkracht. We zijn nieuwsgierig, realistisch en stropen onze mouwen op zodra de lichtplannen hun beslag moeten krijgen. De uitvoering daarvan is in handen van onze eigen ervaren monteurs.

Zo waarborgen we een waterdichte en vloeiende overgang tussen plannen en planning. Ontwerp en uitvoering. Droom en techniek. We verzorgen alles om onze belofte waar te maken en onze projecten tot in de puntjes op te leveren.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor