Het leven is vurrukkulluk

Toen we op zoek gingen naar onze nieuwe positionering, merkten we al gauw dat iedereen van Lumio aan de mooie dingen van het leven zat te denken. Schoonheid, daar houden we van. Verrassing. Beelden en gebeurtenissen waar je blij van wordt en die je bij blijven. Zoals de schrijver Remco Campert dat ooit zo treffend zei: Het Leven Is Vurrukkulluk.

’’Wij van Lumio vertalen dat naar Life Is Delightful.’’

Want genieten: daar krijg je nooit genoeg van. Vanuit onze passie voor licht, schaduw en schoonheid willen we daar een steentje aan bijdragen. Pretlichtjes aanbrengen in de ogen van mensen. Verrassen en soms totaal nieuwe, onverwachte paden inslaan met onze lichtoplossingen. Mensen inspireren en faciliteren om zoveel mogelijk te genieten van de mooie dingen om hen heen.

’’Op onze beurt zijn wij weer opgetogen over wat bijvoorbeeld een kunstenaar als Daan Roosegaarde doet met licht. ’’

Kijk maar eens op zijn website: www.studioroosegaarde.net. In eigen huis verrassen we onze gasten met onze originele kijk op licht en lichtwerking. Licht brengen waar het nodig is vanuit de werkelijke essentie door bijvoorbeeld het toepassen van een doorlopend lijnenspel en het up side down principe.

Met dit soort creatieve, innovatieve of simpelweg bloedmooie vondsten gaan we je regelmatig verrassen via onder meer deze blog. Graag tot ziens dus, en: blijf intussen genieten!   

Arjan Tijhuis

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor