Klant aan het woord | B Living

Hoewel het een druilerige dag is, stralen de vrolijke prints en kleuren ons tegemoet als we de immense showroom binnenstappen van B Living. Nog onder de indruk van de prachtig geëtaleerde collectie, worden we hartelijk welkom geheten door Arno Fabels: oud-Eigenaar van B Living.

‘We zitten nu bijna 3 jaar met B Living in dit toonaangevende pand – eigendom van Weshold.’ vertelt hij. Het voormalige pand van Wegter biedt genoeg ruimte voor een prachtige showroom, een flink magazijn en fijne werkplekken. Alleen bleek al gauw dat er nog flink wat werk aan de winkel was. Vrijwel alles moest vervangen worden. Van de keuken tot verlichting – alles had zijn beste tijd gehad. ‘Er moest écht nog het een en ander gebeuren.’ verzucht Arno.

‘In samenwerking met Weshold hebben we per onderdeel bekeken wat noodzakelijk was en een plan van aanpak opgesteld waarbij duurzaamheid en beleving centraal stonden. Zo hebben we onder andere besloten om te investeren in nieuwe, passende verlichting. Het moment waarop Lumio in beeld kwam.’ Het vervolg? Een bezoek aan ons Centro di Luce waarin alle wensen en verwachtingen uitvoering werden besproken.

Arno vertelt: ‘De samenwerking is zeer prettig verlopen, er werd erg goed meegedacht. Zo hoefden we niet te vragen om mooie dingen – deze kwamen als vanzelf naar voren. Lumio heeft gezorgd voor energiebesparing en functionele verlichting die zowel esthetisch als praktisch is. De perfecte combinatie.’

‘We hoefden niet te vragen om mooie dingen – deze kwamen als vanzelf.’

Een van de belangrijkste onderdelen was het vernieuwen van de showroom. ‘Er is een nieuw plafond geïnstalleerd en er hangen prachtige armaturen die een warme sfeer creëren. Het doel was om een unieke beleving teweeg te brengen en dat is – mede dankzij de gekozen verlichting – absoluut gelukt. Net zoals in de kantoren draagt het gebruik van de juiste lichtbeleving bij aan de werksfeer. En ook al is het nog niet helemaal af, de basis staat en de geluiden van onze medewerkers en klanten is louter positief.’ vervolgt Arno.

Als we het magazijn betreden valt ons oog op de LED-lichtlijnen aan het plafond – voorzien van hoogwaardige techniek. De verlichting is slim en gaat pas aan op het moment dat er beweging gedetecteerd wordt. ‘Niet alleen praktisch, maar ook nog eens enorm energiezuinig.’ vertelt Arno.

‘Ook al was ik bekend met de enorme invloed dat licht heeft op de werksfeer en beleving, om dit ook écht te ervaren – dat is geweldig.’

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor